dimecres, 29 de setembre del 2010

Resum dels temes tractats a l'Assamblea General curs 2010-2011

En l'Assamblea del nou curs escolar 2010-2011 l'Ampa va presentar a grans trets els punts sobre els quals es treballarà i prestarà més atenció. Entre aquests: 

1. Presentació del nou president de l'Ampa (Guillem Lacoma).
2. Nova quota anual: 32 euros/any i familia
3. Es crea un espai web (blog) on s'anirà informant de les noves activitats, novetats i notificacions relatives a l'ampa.
4. A part de les activitats extraescolars existents es proposa una de nova per als alumnes de P3, P4 i P5, El Taller Creatiu, en l'horari de 12h-13h i segurament un parell de dies a la setmana. El preu serà segurament el mateix que per la resta d'activitats (10€/mes i 1h a la setmana). Si es fan dues hores de taller a la setmana el preu serà de 20€/mes.
5. Es recorda que la realització de l'extraescolar esportiva implica haver de participar en els diferents partits que es disputen els caps de setmana. És important tenir això en compte ja que es dóna el cas que sovint no es poden disputar els partits del cap de setaman per falta de nens.
6. Durant la setmana blanca es programarà una escola d'hivern (de la mateixa forma que hi ha una escola d'estiu al mes de juliol). Estem treballant per oferir un horari de 9h a 17h i amb l'opció del menjador per a qui ho desitgi. Estudiarem també el transport escolar durant aquells dies.
7. Aquest any mirarem d'organitzar alguna activitat amb les families a part de les ja consolidades (carnestoltes i final de curs).
8. La Maribel (menjador) aquest any no estarà al menjador donant suport a la Mercedes. En el seu lloc hi haurà l'Olga. Des de  l'Ampa li donem la benvinguda.
9. Els imports de les permanències (de 8h-9h i 12h-13h per P3, P4 i P5) tindran el mateix import: 1€/hora i nen (si no es queden al menjador i si no tenen germans que es quedin) i amb un màxim de 10€/mes.
10. Aquest any les colònies no es gestionaran des de l'escola. L'Ampa recull el testimoni i estudiarà la possibilitat de programar-les. Anirem informant.
11. Repartim la loteria de Nadal. Demanem el màxim de participació dels pares per ajudar a finançar les diverses activitats que desenvolupem i que volem fer.

Gràcies i que tingueu un bon curs 2010-2011.

Ampa Escola Jorba. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada