Ampa solidària

25 de Setembre de 2017


25 de Setembre de 2017

L'AMPA i l'Escola Guerau de Jorba, compromesos amb els valors de democràcia, llibertat d'expressió, diàleg i convivència, veient la situació que viu el país i des del respecte a la pluralitat de la comunitat educativa manifestem la nostra defensa vers els valors citats, donem suport a les institucions Catalanes i encoratgem a la comunitat educativa a defensar-los


26.gener.2012 (font_www.jorba.cat)
La primera campanya de solidaritat amb les famílies que estan passant més dificultats econòmiques al poble de Jorba ha estat un èxit, tal i com es pot comprovar a la imatge següent:
El banc d’aliments de Jorba és gestionat per l’assistent social de l’Ajuntament de Jorba, que distribueix aquest material entre famílies del poble que tenen més dificultats econòmiques, fins al punt de no poder accedir a les necessitats més bàsiques.
Durant els dies de Nadal, gràcies a la col·laboració de Llar d’Infants, l’AMPA de l’Escola de Jorba, la Unió Joventut Jorbenca i l’Associació de Gent Gran de Jorba, s’han recollit gairebé 500 quilos de materialMoltes gràcies a tothom per participar.
22.desembre.2012

Durant la jornada del matí de contes d'aquest diumenge 18 de desembre a la Sala Polivalent de Jorba es van recollir més de 270 euros en favor de la marató de TV3.
Ha estat el primer cop que des de l'Ampa s'ha organitzat un acte solidari i el bon resultat ens anima a seguir desenvolupant accions similars durant els propers anys.

Des de l'Ampa Escola Jorba es vol agraïr la participació de tothom i sobre tot a la gent de la comissió de festes que van organitzar l'acte.