Ampa solidària

Activitat solidària dia 30 de Març de 2019 a Cal Font (Igualada)

 
Com molts de vosaltres ja sabeu, a la Junta de l’AMPA està en Magí que té una professió molt solidària amb la gent, és bomber.
 
Aquest cap de setmana en Magí i els seus companys bombers d’Igualada organitzen i fan una activitat molt interessant “ELS BOMBERS T’ACOMPANYEN A DONAR SANG”.
 
Segons ens va explicar en Magí en aquestes dates és l’època de l’any on més falta fa tenir-ne una bona reserva per cobrir totes les necessitats.
 
A més a més d’acompanyar-nos a donar sang, es duràn a terme una sèrie de tallers on ens explicaran en que consisteix la seva feina i els casos que es troben diàriament, com actuen i com els resolen.
 
És una molt bona oportunitat per conèixer aquesta tasca tan important que realitzen.
 
I en Magí i els seus companys es mereixen que els hi dediquem tots una estoneta del nostre temps.
 
 
 
Dissabte dia 30 de Març a la Plaça de Cal Font
Matí de 10:00 a 14:00 i
Tarda de 16:00 a 20:00 hores
 
En Magí i els seus companys ens hi esperen a tots !!!
 
Els tallers són:
Excarceració ( simulacre accident de trànsit )11:30h
Taller forestal 12:30h
Taller urbà 13:30 i durant tot el mati pràctiques SVB+DEA 
 
Per la tarda es tornaran a fer els tallers 17:30, 18:30 i 19:30h
 
Aquí podeu trobar el fulletó informatiu


25 de Setembre de 2017
25 de Setembre de 2017

L'AMPA i l'Escola Guerau de Jorba, compromesos amb els valors de democràcia, llibertat d'expressió, diàleg i convivència, veient la situació que viu el país i des del respecte a la pluralitat de la comunitat educativa manifestem la nostra defensa vers els valors citats, donem suport a les institucions Catalanes i encoratgem a la comunitat educativa a defensar-los


26.gener.2012 (font_www.jorba.cat)
La primera campanya de solidaritat amb les famílies que estan passant més dificultats econòmiques al poble de Jorba ha estat un èxit, tal i com es pot comprovar a la imatge següent:
El banc d’aliments de Jorba és gestionat per l’assistent social de l’Ajuntament de Jorba, que distribueix aquest material entre famílies del poble que tenen més dificultats econòmiques, fins al punt de no poder accedir a les necessitats més bàsiques.
Durant els dies de Nadal, gràcies a la col·laboració de Llar d’Infants, l’AMPA de l’Escola de Jorba, la Unió Joventut Jorbenca i l’Associació de Gent Gran de Jorba, s’han recollit gairebé 500 quilos de materialMoltes gràcies a tothom per participar.
22.desembre.2012

Durant la jornada del matí de contes d'aquest diumenge 18 de desembre a la Sala Polivalent de Jorba es van recollir més de 270 euros en favor de la marató de TV3.
Ha estat el primer cop que des de l'Ampa s'ha organitzat un acte solidari i el bon resultat ens anima a seguir desenvolupant accions similars durant els propers anys.

Des de l'Ampa Escola Jorba es vol agraïr la participació de tothom i sobre tot a la gent de la comissió de festes que van organitzar l'acte.