Activitats, Tallers i Xerrades

VIDEO XERRADA CONFERÈNCIA DAVID BUENO
24 FEBRER 2020 AL CAFÈ DE SANT GENÍS

Com tots ja sabeu des de l'AFA de l'Escola Guerau de Jorba vàrem organitzar una xerrada que duia per títol Educar a través de les emocions i el ponent va ser en David Bueno.

La xerrada va ser tot un èxit i des de la junta de l'AFA us volem agrair a tots els quel vau fer possible que l'event fos tot un succés.

Per veure o descarregar el video cliqueu aquí :

FESTA DE LA PRIMAVERA 2017FESTA CARNESTOLTES 2016-17
El passat 24 de febrer vam poder gaudir d'un espectacle molt divertit on ens ho vam passar pipa tant grans com petits. Us deixem un recull d'imatges com mostra. Va haver-hi una miqueta de tot: música, cançons, balls, uns tunels, una pilota gegant i fins i tot unes onades... 

PROPER 24 DE FEBRER CARNESTOLTES !!!!

Recordeu que el 24 de Febrer des de l'AMPA col·laborem en la Festa del Carnestoltes juntament amb l'escola. Per la nostra part organitzem tant l'espectacle com el berenar, esperem que tots gaudiu de la Festa i la disbauxa que tindrà lloc a càrrec de Pep Puigdemont i el seu espectacle. us adjuntem Cartell Promocional de l'event .Esteu tots convidats. Animeu-vos i veniu a passar una bona estona !!!


 -SORTIDA de TARDOR. El diumenge 10 de novembre sortida al bosc a buscar bolets. Ens trobem a les 9 h davant l'escola i anirem cap al Pla del Magre. Cal portar esmorzar. La beguda i el cafè la posa l'Ampa!
A veure si tornem amb els cistells ben plens!!!