dimarts, 31 de gener del 2012

Donem la benvinguda a Juga Jorba!


Hola famílies!  Som un més!  Fa uns dies que s'ha creat l'espai Juga Jorba, que  té com a finalitat oferir un punt de trobada per als nens i les famílies durant els mesos en els quals al carrer hi fa més fred. La proposta, destinada a totes les famílies, és que durant els mesos de novembre a març es disposi d’un lloc adequat on jugar, compartir i aprendre.

Es tracta de que els nens i nenes de 0 a 6 anys puguin gaudir d'una estona de joc i esbarjo, acompanyats dels seus pares, durant els mesos d'hivern, en els quals el joc a l’aire lliure és menys agradable. Els propis pares i mares participaran en el joc dels nens i nenes, creant un espai de joc familiar.
Es pretén facilitar a la canalla espais i joguines per a diferents tipus de joc: joc simbòlic, jocs de taula, jocs de construcció, etc. L’associació també es planteja fer tallers puntuals d'explicar contes, de joc heurístic, de manualitats, etc.
Aquest hivern, l’activitat es portarà a terme cada dimecres i cada divendres, entre les cinc i les set de la tarda, iniciant l’activitat el dia 1 de febrer. El cost per cada nen que hi participi, serà de vuit euros pels dos mesos d’aquesta temporada que durarà l’activitat, i que es destinaran a cobrir les despeses que genera l’activitat, bàsicament la calefacció del local.
L’associació (amb adreça de contacte jugajorba@gmail.com) ha estat impulsada per un equip de famílies del poble i realitzarà les seves activitats a la sala de la Unió Joventut Jorbenca, entitat que col·labora amb la iniciativa, juntament amb l’ajuntament de Jorba, la Llar d’Infants de Jorba, l’Escola de Jorba i la Creu Roja Anoia, així com diverses famílies que han fet donatius de joguines en bon estat.
La campanya de recollida de joguines per a aquest ús col·lectiu, continua oberta a qualsevol família que hi vulgui col·laborar. Els impulsors i impulsores de la iniciativa, agraeixen el suport de tothom i animen a participar-hi.
                                               
Des de l'Ampa Escola Jorba donem la benvinguda a Juga Jorba i col·laborarem per què sigui tot un èxit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada