dijous, 20 de setembre del 2012

EXTARESCOLARS CURS 2012-2013


A continuació us passem el calendari amb la proposta d’extraescolars per aquest curs 2012-2013.


DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
1er a 6è de 12h a 13h
PISCINA
-
-
-
-
2on a 6è de 14´10 a 14´55h
-
MECANOGRAFIA
-
MECANOGRAFIA
-
 p3 a p5     17h-18h
MANUALITATS
ANGLÈS
PSICOMOTRICITAT
LUDOTECA
PATINATGE
1er  a  2on  17h-18h
PATINATGE
ESPORTS
DANSA TRAD.
ANGLÈS / REFORÇ ESCOLAR
COSIR / ESPORTS
3er a 6è  17h-18h
PATINATGE
ESPORTS
DANSA TRAD.
ANGLÈS / REFORÇ ESCOLAR
COSIR / ESPORTS

LA QUOTA ANUAL DE L’AMPA PER AQUEST CURS SERÀ DE 40€.  ELS PREUS DE LES EXTRAESCOLARS SERÀ DE:
-          NATACIÓ: 17 €/MES                                - MECANOGRAFIA: 18€/MES (2 HORES A LA SETMANA)  
-          COSIR: 13 €/MES                                     - ANGLÈS: 13€/MES      - DANSA: 13€/MES                     - PATINATGE: 13€/MES
-          ESPORTS: 13€/MES (1 HORA/SETMANA) ó 25€/MES (2 HORES/SETMANA)
-          MANUALITATS:  13€/MES                       - SERVEI ACOLLIDA DE 8h-9h: 16€/MES ó 3€/DIA i NEN ELS ESPORÀDICS.

La quota de l’ampa es cobrarà (rebut bancari) la primera setmana d’octubre. Les extraescolars es pagarà cada mes per avançat amb un compromís de pagament mínim de 3 rebuts. Es demana màxima puntualitat a l’hora de recollir als nens que es queden a extraescolars. Si no s’atén al tercer avís que realitzi l’ampa sobre el retard de més de 10 minuts sense justificació en recollir el menor la sanció serà l’expulsió de l’activitat del menor. Agrairem la col·laboració de tothom. LES ACTIVITATS S’INICIARAN EL DIA 1 D’OCTUBRE. Gràcies.

TOTS AQUESTS TEMES I MÉS ELS PODREM EXPOSAR EN L’ASSAMBLEA ESCOLAR QUE TINDRÀ LLOC EL PROPER DIA 27 DE SETEMBRE A LES 21H A LA SALA POLIVALENT DE JORBA.

Gràcies.
DOCUMENT PER LLIURAR A L’AMPA O A LA DIRECCIÓ DEL CENTRE ABANS DEL DIA 26 DE SETEMBRE
RETALLA PER AQUÍ -------------------------------------------------------------------------------------------------------       

Nom i cognom del nen/a………………………………………………………….............................    CURS ….....………….
Nom i cognom del pare/mare/tutor ……………………………………...........................................................................................................................
DNI del pare/mare/tutor …................................................................   (OBLIGATORI)
Telèfons de contacte: ………………………………………...............................   (OBLIGATORI)
Correu‐e: …........................................................................... ………….    (OBLIGATORI)
NÚM COMPTE CORRENT (20 DÍGITS): ......................................................................................................
ACCEPTO LES  CONDICIONS DE L’ASSOCIACIÓ EN RELACIÓ A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I APUNTO AL  (LA) MEU(VA) FILL(A) A:

ACTIVITAT 1:                                                 DIA:                                      ACTIVITAT 2:                                     DIA:
ACTIVITAT 3:                                                  DIA:                                      ACTIVITAT 4:                                     DIA:
ACTIVITAT 5:                                                 DIA:                      

             Signatura Pare/mare/tutor:
AMPA ESCOLA JORBA_SETEMBRE 2012




RESUM DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER AQUEST NOU CURS

ANGLÈS
Aquest any canviarem de mestres i de projecte de llengua anglesa. Aprendrem d’una forma més natural, jugant, creant situacions divertides i quotidianes!
Pels més petits (de P3 a P5) es realitzarà un programa divertit i creatiu d’immersió lingüística, donant als infants l’oportunitat de treballar el lèxic per mitjà de jocs, cançons i activitats lúdiques. Aprèn jugant! El nombre màxim de participants per grup serà d’entre 12 i 15 nens, amb un mínim de 9 nens per poder realitzar l’activitat. I pels més grans (de 1er a 6è) també treballarem d’una forma divertida però alhora amb rigor.  Enjoy english!

DANSA TRADICIONAL
Gaudiu  d’una part de la cultura de la nostra terra. Ball de bastons, ball de gitanes, ball de cintes i molts més! Aprendran cultura popular passant una bona estona i fent exercici!

COSIR I MANUALITATS
Si el que li agrada és fer treballs creatius  no deixis passar l’oportunitat de fer que el teu fill/a deixi anar tota la seva creativitat. Passa-t’ho bé cosint i creant teles i objectes d’allò més divertits!

ESPORTS, PSICOMOTRICITAT I PATINATGE
Si el que voleu és marxa, apunteu els vostres fills a patinatge! La nova activitat per aquest any. Els nens hauran de portar els patins de casa (de línia o de 4 rodes) amb les corresponents proteccions (cap i extremitats). Un professor experimentat els ensenyarà a mantenir l’equilibri, agafar seguretat,  i sobre tot a passar-s’ho d’allò més bé!  Però si el vostre fill/a vol fer altres esports, teniu l’oportunitat (com els altres anys) de fer futbol, bàsquet, handbol i altres activitats.  Pels nens de 1er a 3er hi ha la possibilitat d’organitzar un equip de pre-benjamí amb l’alicient de jugar un matí de dissabte  al més un partit al poliesportiu de Les Comes. Pels més grans (benjamins) podreu jugar cada cap de setmana!  I pels més menuts farem psicomotricitat. Aprendrem a moure i a conèixer el nostre cos i les seves possibilitats motrius, les nostres emocions i formes d’expressió,  entre d’altres coses.

MECANOGRAFIA
Saber escriure a màquina de forma ràpida, neta i clara potser una eina bàsica per als  nostres fills. Apendran a elaborar documents de forma correcta, amb elevades pulsacions i de ben segur que serà un element diferenciador quan vagin a l’institut. A l’Escola Jorba és dels pocs llocs on encara s’imparteix Mecanografia. Aprofita-ho!

LUDOTECA I REFORÇ ESCOLAR
Aquest any hem proposat aquestes dues noves activitats. Pensem que un espai de joc dirigit  a l’escola pot resultar estimulant i diferent.  El reforç escolar serà un espai on els nens/es que necessitin acabar els deures, treballs o  simplement fer repàs tindran un lloc i un monitor que els donarà un cop de mà!

NOTA IMPORTANT: EN FUNCIÓ DEL NÚMERO DE NENS INSCRITS,  L'AMPA ES RESERVA EL DRET A ANUL·LAR L'ACTIVITAT PER LA SEVA INVIABILITAT ECONÒMICA.PER AQUEST MOTIU US PREGUEM QUE ANOTEU CORRECTAMENT EL VOSTRE TELÈFON DE CONTACTE I CORREU-E PER NOTIFICAR-VOS POSSIBLES CANVIS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada