dijous, 7 de novembre del 2019

Taller "Descobrim el cervell per educar millor"

TALLER "DESCOBRIM EL CERVELL PER EDUCAR
 MILLOR"

Des de l'AFA de l'Escola organitzem aquest taller totalment gratuït i molt interessant que té per títol "Descobrim el cervell per educar millor". El conductor del taller serà Albert Lacruz: .

Pedagog. Responsable d’útil (www.utilapd.com), empresa dedicada a l’assessorament, gestió de projectes i docència, tant en el camp educatiu com en l’empresarial. Qualitat a l’ensenyament-aprenentatge. Professor del Títol d’Expert Universitari en Lideratge i Direcció Escolar (Blanquerna – AXIA). Director de continguts del programa de TV/ràdio “Pares, fills i escola”. Té una variada experiència docent en contextos educatius i empresarials. Té publicats diversos articles sobre educació.



És un taller que consta de dues sessions una primera el dimarts 19 de novembre a les 19:30 i una altra el dimarts 26 de Novembre a la mateixa hora.

El taller es durà a terme a la Sala Polivalent de Jorba.

Està orientat a famílies amb fills/es de 6 a 12 anys, però poden participar totes aquelles famílies que estiguin interessades.

Descripció de l'activitat: 
Ens aproparem a les aportacions de la neurociència al camp de l'educació. A l'activitat es treballarà sobre com parlar amb els fills, com motivar-los per l'estudi, com atendre les seves necessitats emocionals, com actuar davant conductes disruptives i com crear un clima familiar positiu.

Es molt important confirmar l'assistència si esteu interessats/des al mail de l'AFA: ampa.ejorba@gmail.com

CartellTaller.jpg



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada